fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDirektor TO Bar u predsezonskom obilasku barskih hotelijera

Direktor TO Bar u predsezonskom obilasku barskih hotelijera

Bar, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija (TO) Bar počela je da obilazi barske hotele, što planira da radi u kontinuitetu u predsezonskom periodu, kako bi dobila informacije o problemima čijem bi prevazilaženju eventualno mogla pomoći.

Direktor To Bar, Ivan Kovač i saradnica za Internet promociju, Sara Jovićević posjetili su danas hotel Sidro, gdje su se upoznali sa novim rukovodstvom, ostvarili kontakt i dobili informacije o novim planiranim sadržajima ovog hotela.

“Hotel je trenutno u fazi rekonstrukcije a biće otvoren početkom maja kada očekuju dolazak prvih sportskih ekipa iz regiona imajući u vidu da su im to glavna ciljna tržišta”, navodi se u saopštenju.

Nakon toga, uslijedila je posjeta hotelu Sato u Sutomoru, koji pretenduje da oživi Sutomore u zimskom periodu.

Prema riječima direktora Teodora Konstadakosa, hotel Sato već sada ima popunjene kapacitete, preko 200 turista iz Njemačke i Francuske, a pomaže i u popunjavanju kapaciteta susjednih hotela. U toku je izgradnja spa centra u ovom hotelu, što će upotpuniti boravak gostiju a i naših sugrađana.

Takođe, taj hotel planira muzičke manifestacije koje bi podigle Sutomore na potpuno novi nivo kada su ovakvi sadržaji u pitanju.

“I jedni i drugi su iskazali potrebu za novim kadrom te ovim putem upoznajemo javnost da se otvaraju mogućnosti za zapošljavanja u sezoni a i tokom cijele godine”, navodi se u saopštenju.

Kovač je direktorima i jednog i drugog hotela dao obećanje da će koliko je u njihovoj moći i nadležnosti podržati sve aktivnosti i pomoći u njihovoj afirmaciji kao i promociji na predstojećim sajmovima na kojima participiraju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije