fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAbazović sa sedam ministara danas u Ulcinju

Abazović sa sedam ministara danas u Ulcinju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Delegacija Vlade, na čelu sa premijerom Dritanom Abazovićem i sedam ministara, posjetiće danas Opštinu Ulcinj.

Sa Abazovićem će u zvaničnoj posjeti Opštini Ulcinj biti ministrar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković, ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić, ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović i ministarka ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković Đurović.

U posjeti Ulcinju, kako je saopšteno iz Kabineta premijera, biće i ministar zdravlja Dragoslav Šćekić, ministar ljudskih i manjinskih prava Fatmir Đeka i ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević.

“Delegacija Vlade sastaće se sa predsjednikom Opštine Ulcinj Omerom Bajraktarijem i njegovim saradnicima, a u fokusu interesovanja biće brojni razvojni projekti koji se tiču najjužnije crnogorske opštine”, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, planirano je da Abazović, Bajraktari i Šćekić, zajedno sa direktorom Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, Vukom Nikovićem, posjete Dom zdravlja, Hitnu pomoć i Porodilište u Ulcinju.

Zajedno sa predsjednikom Upravnog odbora preduzeća Morsko Dobro, Blažom Rađenovićem, i Bajraktarijem, Abazović i ministri posjetiće Veliku skelu, pristanište u Starom gradu čije se uređenje planira u narednom periodu.

“Abazović, ministri i rukovodstvo Opštine obići će lokaciju nekadašnjeg hotela Galeb, gdje je planirana izgradnja novog hotela sa pet zvjezdica, kao i hotele Jadran i Mediteran, koji se nalaze u neposrednoj blizini”, dodaje se u saopštenju.

Abazović, ministri i predsjednik Opštine, zajedno sa direktorom Fonda za zaštitu životne sredine Draškom Boljevićem i direktorom Agencije za zaštitu životne sredine Milanom Gazdićem, posjetiće Port Milenu.

Delegacije Vlade i Opštine Ulcinj obići će Veliku plažu sa potencijalim investitorima, kao i lokaciju budućeg stadiona, za koji je Opština Ulcinj raspisala međunarodni konkurs za izradu idejno arhitektonskog rješenja za gradski stadion u tom gradu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Za turiste ovog ljeta Green Prepaid Telekom Tourist

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom je, prema riječima njegovih predstavnika, turistima ovog ljeta ponudio...