fbpx
NaslovnicaMINA BusinessCrna Gora uživo u jednom od najgledanijih programa britanske televizije ITV

Crna Gora uživo u jednom od najgledanijih programa britanske televizije ITV

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Gledaoci jednog od najuticajnijih programa u Velikoj Britaniji, This Morining na televiziji ITV, sredinom jula su imali priliku da gledaju uživo uključenje iz Crne Gore, u organizaciji Nacionalne turističke organizacije (NTO) i Turističke organizacije Kotor.

Iz NTO su saopštili da je taj jutarnji program oborio sve rekorde gledanosti ovog ljeta, baš u vrijeme kada je njihova ekipa u okviru gastro karavana, krstareći Mediteranom posjetila i Crnu Goru.

Gledanost emisije, kako se navodi, dostiže preko četiri miliona gledalaca sedmično, što ga čini jednim od najprikazivanijih sa ITV-a u ovoj godini.

„Po obilasku nama susjednih destinacija, njihov poznati kuvar Džon Torod obratio se milionskom auditorijumu iz Kotora. Nakon obilaska Starog grada, kuvar se javio u program uživo, sa Lukine farme školjki – Školjke Boke, gdje je spremao ručak sa mušljama i lokalnim delicijama“, rekli su iz NTO.

Torod je tokom uključenja rekao da mu je bilo lako da spremi obrok sa kvalitetnim namirnicama i u predivnom ambijentu.

“Okruženi smo divnim planinama, a more je plavozeleno i mami na plivanje. Ovo je prava destinacija za odmor”, poručio je Torod.

Nakon dva uključenja iz Boke, uslijedio je još jedan prenos uživo iz Crne Gore u najgledanijem dnevnom šou programu i to sa žičare Kotor-Lovćen. Torod je, kako su saopštili iz NTO, pokazao veličanstven pogled na zaliv i iskoristio tu priliku da naglasi izuzetnu blizinu planina i mora i sve mogućnosti koje nude.

Osim uključenja uživo, planirano je da ITV za nekoliko sedmica emituje kratki film sa svih lokacija koje su posjetili tokom obilaska i dodatne zanimljivosti koje su zabilježili.

Emisija This Morning, koji se emituje se od 1988. godine i za koju se vjeruje da je promijenila lice pomalo strogog jutarnjeg formata, i poslije tri i po decenije, čvrsto drži vrh tabela gledanosti.

„Nagrađivana emisija nikada nije imala bolju vezu sa gledaocima, sa 11 miliona pratilaca na platformama društvenih medija This Morning i skoro 130 miliona pregleda video sadržaja This Morning svakog mjeseca, dostižući u prosjeku 62 miliona jedinstvenih naloga na društvenim medijima svakog mjeseca”, navedeno je na njihovom profilu.

Pored NTO i TO Kotor, podršku organizaciji posjete dala je kompanija Kotor Cable Car.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Sabaljenka pobjendica US Opena

Podgorica, (MINA) - Bjeloruska teniserka Arina Sabeljenka pobjednica je US opena. Ona je u Njujorku,...