fbpx
NaslovnicaMINA BusinessCrna Gora će biti domaćin DRV fvw Destination Forum-a

Crna Gora će biti domaćin DRV fvw Destination Forum-a

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) biće domaćin DRV fvw Destination Forum-u, koji će se održati u Crnoj Gori u periodu od 27. maja do 1. juna.

Iz NTO-a je saopšteno da Njemačko udruženje turoperatora i turističkih agencija /Deutsche ReiseVerband/ (DRV) i fvw, vodeći poslovni magazin u Njemačkoj za industriju putovanja i turizma, zajednički organizuju ovaj forum u kontinuitetu već deset godina.

„Ovaj prestižni događaj okuplja ključne donosioce odluka njemačke turističke industrije, te ima ogroman potencijal za unapređenje turističkog sektora u Crnoj Gori“, navodi se u saopštenju.

Na forumu se očekuje učešće oko 60 pažljivo selektovanih predstavnika njemačkih turoperatora, turističkih agencija, avio-kompanija, predstavnika Njemačkog turističkog udruženja i medija koji će tokom tri dana boravka imati priliku da se putem nekoliko različitih tura upoznaju sa turističkom ponudom u svim regionima Crne Gore.

„Poseban fokus će biti na promociji potencijala sjevera, kao i na predstavljanju Crne Gore kao destinacije koja nudi raznovrsna iskustva tokom svih godišnjih doba. Nakon obilaska destinacije, NTO će organizovati panel diskusije i poslovnu radionicu u cilju razmjene iskustava u oblasti turizma i umrežavanja sa turističkom privredom Crne Gore“, navodi se u saopštenju.

Ciljevi Destination Forum-a su podizanje svijesti o Crnoj Gori kao atraktivnoj turističkoj destinaciji na tržištu Njemačke, bolja prodaja destinacije od turoperatora sa tog tržišta, kao i promocija destinacije u vodećem poslovnom mediju za turizam i putovanja Njemačke.

„Forum, sa preko tri hiljade članova DRV-a i preko 120 hiljada čitalaca fvw-a, ne samo da pruža platformu za razmjenu ideja i umrežavanje s ključnim akterima u turističkoj industriji, već stvara priliku za promociju Crne Gore kao cjelogodišnje turističke destinacije na njemačkom tržištu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije