fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAir Serbia povećala kapacitete na relaciji Srbija - Crna Gora

Air Serbia povećala kapacitete na relaciji Srbija – Crna Gora

Beograd, (MINA-BUSINESS) – Air Serbia je, zbog obustave saobraćaja Montenegro Airlinesa (MA), povećala svoje kapacitete za putovanja između Srbije i Crne Gore, uvođenjem dodatnih letova i promjenom tipa aviona, saopštila je danas srbijanska nacionalna avio-kompanija.

Kako bi svi putnici koji to žele mogli da budu prevezeni u predstojećem prazničnom periodu, Air Serbia je do sada za naredne dane uvela četiri potpuno nova dodatna leta, dok je na sedam postojećih letova tip aviona promijenjen sa planiranih turbo-elisnih aviona ATR na mlazne avione tipa erbas A319 i A320, koji imaju dvostruko veći broj sjedišta, prenosi Tanjug.

Pored prilagođavanja saobraćaja, Air Serbia je na aerodromima u Podgorici i Tivtu, kao i na aerodromu u Beogradu, angažovala dodatne resurse, kako bi uslužila sve putnike u novim okolnostima.

Iz Air Serbia su najavili da će srbijanska nacionalna avio-kompanija i u narednim danima nastaviti da prati razvoj situacije i dodatno prilagođava saobraćaj promjenama u potražnji.

Najčitanije