fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAir Montenegro od ove godine leti i za Kopenhagen

Air Montenegro od ove godine leti i za Kopenhagen

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Avioni Air Montenegra letjeće od 20. juna iz Podgorice za Kopenhagen, dva puta sedmično, ponedjeljkom i srijedom, saopšteno je iz avio-kompanije.

„Danska je od danas još jedna nova destinacija ka kojoj od ove godine leti crnogorska nacionalna avio-kompanija“, navodi se u saopštenju Air Montenegra.

Oni su dodali da je, pored dodatnih letova na postojećim rutama za Beograd, Banjaluku, Ljubljanu i Istanbul, Air Montenegro uveo letove za Pariz, Nant, Lion, Prag i Cirih i na taj način već od ove sezone znatno povećao broj letova i desitinacija za što bolju povezanost Crne Gore sa regionom i evropskim zemljama, iz kojih se od ove godine očekuje dolazak velikog broja starnih turista.

„Raduje nas što već u drugoj godini poslovanja imamo duplo veći broj destinacija i što sve pripreme za ljetnju turističku sezonu, kada je i najfrekventiji sobraćaj, sprovodimo u skladu sa planom. Kao nacionalna avio-kompanija trenutno povezujemo Crnu Goru sa preko deset različitih gradova, što će doprinijeti i daljem razvoju crnogorske privrede, naročito turizma“, rekli su predstavnici Air Montenegra.

Pored redovnih i sezonskih linija, Air Montenegro je i ove godine planirao veći broj čarter letova ka brojnim drugim gradovima.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

berza

Promet porastao zbog prodaje akcija ŽPCG i OŽVS

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Značajan rast prometa obilježio je na Montenegroberzi sedmicu u kojoj je...