fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAddiko vraća do jedan odsto kredita

Addiko vraća do jedan odsto kredita

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka je omogućila svim klijentima ugovaranje gotovinskog kredita bez troškova obrade i u novoj godini, pri čemu banka pruža dodatan benefit klijentima koji za kredit apliciraju online kroz povraćaj do jedan odsto ugovorenog iznosa.

Iz banke je saopšteno da se, na zadovoljstvo klijenata zbog ostvarenih ušteda prilikom realizacije kredita u prethodnim akcijama banke, specijalna ponuda nastavlja i u ovoj godini.

“Pored mogućnosti za dobijanje Addiko gotovinskog kredita bez naknade za obradu kredita, banka pruža dodatan benefit klijentima koji za kredit apliciraju online kroz povraćaj do jedan odsto ugovorenog iznosa”, navodi se u saopštenju.

Direktor Sektora za razvoj proizvoda i poslove zastupanja u osiguranju, Veselin Radulović, kazao je da su željeli da produže vrijeme darivanja i u ovom prazničnom mjesecu klijentima omoguće dodatne pogodnosti prilikom ugovaranja kredita u Addiko banci.

“Pored toga što ne naplaćujemo troškove obrade, klijentima koji apliciraju online i podignu Addiko gotovinski kredit dodatno poklanjamo do jedan odsto iznosa kredita. Na taj način želimo da pored podizanja zadovoljstva klijenata našim uslugama i proizvodima kontinuirano podstičemo korišćenje savremenih digitalnih bankarskih kanala“, rekao je Radulović.

On je naveo da u narednom periodu klijente Addiko banke očekuju brojne pogodnosti.

Iz banke su rekli da direktno bankarstvo kojim se Addiko vodi u svom poslovanju karakterišu procesi bez komplikacija i suvišne papirologije, pa zato klijenti podnose zahtjev za kredit bez odlaska u banku, uz odobrenje u najkraćem roku i jednostavnu realizaciju. Građani koji ne primaju zaradu preko Addiko banke takođe, mogu aplicirati za neki od gotovinskih kredita i to bez žiranata i hipoteke uz minimalnu dokumentaciju.

Gotovinski krediti se odobravaju do 30 hiljada EUR, kamatna stopa se kreće od 6,49 odsto, a rok otplate je do šest godina.

Direktor Sektora prodaje proizvoda na malo, Ognjen Mijušković, rekao je da model poslovanja Addiko banke obezbjeđuje brojne korisničke pogodnosti i moderno korisničko iskustvo, pojednostavljene usluge i brze procese.

“Posebna pogodnost ove akcije odnosi se na uštedu, odnosno dodatna sredstva, budući da će svi oni koji za Addiko gotovinski kredit apliciraju tokom trajanja akcije, biti potpuno oslobođeni troška naknade za obradu kredita, a uz sve to mogu ostvariti i pravo na povraćaj do jedan odsto iznosa kredita“, naveo je Mijušković.

Aktuelna ponuda, koja predstavlja brzo i jednostavno rješenje za klijente koji imaju potrebu za dodatnim novčanim sredstvima, trajaće do 12. februara. Pravo na povraćaj do jedan odsto iznosa kredita klijenti mogu ostvariti apliciranjem preko web stranice Addiko banke i to svakog dana u periodu od nula do 24 sata.

Najčitanije