fbpx
NaslovnicaCrna GoraURA: Bečić i Demokrate ultimatumima do očuvanja fotelja

URA: Bečić i Demokrate ultimatumima do očuvanja fotelja

Podgorica, (MINA) – Lider Demokrata Aleksa Bečić i ta partija ne umiju da funkcionišu bez ultimatuma, uslova, preduslova i raznih kalkulacija, koje za cilj imaju samo očuvanje njihovih fotelja i funkcija, ocijenjeno je u reagovanju Građanskog pokreta URA.

Bečić je danas koaliciji Crno na bijelo poručio da će se u ime partije izviniti cijeloj Crnoj Gori za ono što su njegove kolege izjavile kada ta koalicija javno obeća građanima da neće fomirati skupštinsku većinu sa Demokratskom partijom socijalista (DPS).

Iz URA-e su naveli da je očigledno da Bečić i Demokrate ne umiju da funkcionišu bez ultimatuma, uslova, preduslova i raznih kalkulacija, koje za cilj imaju samo očuvanje njihovih fotelja i funkcija.

“DPS ne može biti dio evropske vlade, a podrška takvoj vladi je ponuđena svima. Građanima je jasno da zamjenom teza o tobožnjem povratku DPS na vlast, Demokrate pokušavaju da opravdaju svoj bijeg od evropskog puta”, kaže se u saopštenju.

U URA-i su kazali da Bečić ili nije govorio istinu kada je optuživao URA-u da su kriminalci i izdajnici ili je sada svjesno ne govori, u želji da, kako su rekli, sačuva fotelje i funkcije.

“Vaša ponuda glasi: Vi nam sačuvajte sve fotelje, a mi ćemo se izviniti građanima Crne Gore? Bečiću, potrebno je, prije svega, da se izvinite onima koje ste lažno optužili”, naveli su iz URA-e.

Oni smatraju da Bečić treba da traži oprost od URA-e.

“Vi da oprostite nama? Pa valjda Vi treba od nas da tražite oprost što se nas nazivali kriminalcima, korumpiranim izdajnicima koji su uzeli 21 milion i švercerima kokaina”, zaključili su iz URA-e.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

cedis

U utorak isključenja u više gradova

Zbog planiranih radova na mreži, u utorak 7. maja, bez napajanja električnom energijom će ostati: Podgorica           -...