fbpx
10.9 C
Podgorica
December 6, 2022.
NaslovnicaCrna GoraUhapšeno 39 osoba zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Uhapšeno 39 osoba zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Podgorica, (MINA) – Crnogorska policija uhapsila je za vikend 39 osoba zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jednu osobu zbog krivičnog djela iz oblasti djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, njihovi službenici su za vikend na crnogorskim putevima evidentirali 51 saobraćajnu nezgodu, u kojima je jedna osoba poginula, četiri povrijeđene teže, a 18 lakše.

“Pripadnici saobraćajne policije su podnijeli 250 prekršajnih prijava, izdali 468 prekršajnih naloga, oduzeli 20 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je zbog vožnje pod dejstvom alkohola policija uhapsila 39 vozača, a jednu osobu zbog krivičnog djela iz oblasti djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Iz policije su kazali da je od ukupnog broja vozača lišenih slobode zbog vožnje pod dejstvom alkohola njih 20 uhapšeno u Podgorici.

„Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju“, dodaje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije