fbpx
NaslovnicaCovid19U Pljevljima 26 pacijenta na bolničkom liječenju

U Pljevljima 26 pacijenta na bolničkom liječenju

Podgorica, (MINA) – U Opštoj bolnici Pljevlja hospitalizovano je 26 pacijenta pozitivnih na koronavirus, od kojih jedan ima težu, a ostali srednje tešku kliničku sliku, kazao je direktor te zdravstvene ustanove Erduan Lalović.

On je agenciji MINA rekao da se u toj zdravstvenoj ustanovi nalaze dva kovid pozitivna pacijenta sa lakšom slikom koji će u toku dana biti otpušteni iz bolnice.

„U pljevaljskoj bolnici se trenutno liječe 26 pacijenata. Jedan pacijent je u teškom kliničkom stanju i biće transpotovan u najbliži kovod centar, a ostali pacijenti su sa srednje teškom kliničkom slikom i za sada stabilnog stanja“, rekao je Lalović.

Lalović je kazao da zbog sve većeg broja inficiranih dosta pacijenata zahtjeva hospitalizaciju ali da u saradnji sa Kliničkom centrom uspjevaju da hospitalizuju i takve pacijente.

„Ljekari Opšte bolnice Pljevlja, kao i medicinsko osoblje ulažnu napore da pruže medicinsku pomoć svim pacijentima. Apelujem još jednom na građane da se strogo pridržavajiu svih mjera“, zaključio je Lalović.

Najčitanije

Indeksi oštro pali na početku sedmice

Njujork, (MINA-BUSINESS) - Na Wall Streetu su u ponedjeljak berzanski indeksi oštro pali zbog...
ambasador

Kineski Tajvan