fbpx
NaslovnicaCrna GoraSNP: Parlamentarna većina da postavi pitanje povjerenja Vladi

SNP: Parlamentarna većina da postavi pitanje povjerenja Vladi

Podgorica, (MINA) – Poslanici parlamentarne većine bi, ukoliko premijer Zdravko Krivokapić neće da testira povjerenje Vladi u Skupštini, trebalo da podnesu taj predlog, saopštili su iz Socijalističke narodne partije (SNP), navodeći da bi Vladu trebalo pustiti da radi do kraja mandata ako dobije podršku.

Iz te partije su kazali da bi u suprotnom poslanici parlamentarne većine i manjinske partije trebalo da formiraju novu vladu i prekinu agoniju koja traje mjesecima.

“SNP podržava izjave potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i Demokratskog fronta koje idu u pravcu razrješenja aktuelne političke krize, a tiču se preispitivanja povjerenja Vladi”, navodi se u saopštenju.

U toj partiji smatraju da je status kvo neodrživ i da minuli dani i mjeseci ukazuju na potrebu što hitnijeg izlaska iz trenutne krize.

“Krucijalno je da se postavi pitanje povjerenja Vladi. Neophodno je testirati povjerenje Vladi u parlamentu”, istakli su iz SNP-a.

Iz te partije su kazali da su građani Crne Gore umorni od svakodnevnih političkih tenzija i da zbog toga smatraju da je to najpošteniji i najjednostavniji način razrješenja krize koja potresa društvo već dugo.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...