fbpx
NaslovnicaCrna GoraSektor bezbjednosti sigurna garancija stabilnosti države

Sektor bezbjednosti sigurna garancija stabilnosti države

Podgorica, (MINA) – Sektor bezbjednosti sigurna je garancija dugoročne bezbjednosti, sigurnosti i stabilnosti države, rekao je danas direktor Uprave policije Veselin Veljović.

Veljović je posjetio Sektor specijalne policije u kampu na Zlatici gdje je razgovarao sa jedanaestom generacijom Policijske akademije koja pohađa osnovnu obuku za rad u Protivterorističkoj i Posebnoj jedinici policije.

Veljović je mladim kolegama ukazao da je kvalitetna edukacija i obuka policijskih službenika posebno značajna, na šta se usmjerava posebna pažnja, budući da su ljudski resursi važna komponenta u radu Uprave policije.

“Veljović je zajedno sa direktorom Uprave javnih radova Rešadom Nuhodžićem obišao radove na izgradnji budućeg objekta za Sektor specijalne policije i zajednički je konstatovano da se radovi odvijaju planiranom dinamikom”, kaže se u saopštenju.

Veljović je naglasio da je razumijevanje i podrška Vlade u izgradnji novog objekta u kojem će pripadnici najelitnijih jedinica crnogorske policije moći da obavljaju dio svojih zadataka u najsavremenijim radnim uslovima potvrda značaja ovog sastava službe koji je dokazao da se spremno suočava sa najtežim i najsloženijim bezbjednosnim izazovima.

“Sektor bezbjednosti je sigurna garancija dugoročne bezbjednosti, sigurnosti i stabilnosti države”, kazao je Veljović.

Veljović se policijskim službenicima ovog sektora zahvalio na doprinosu održavanja stabilnog bezbjednosnog ambijenta u aktuelnim dešavanjima i vremenu.

Najčitanije