fbpx
NaslovnicaCrna GoraRajčić: Bitighajm se ne smije potcijeniti

Rajčić: Bitighajm se ne smije potcijeniti

Podgorica, (MINA) – Budućnost ne smije potcijeniti Bitighajm i ukoliko želi pobjedu mora odigrati koncentrisano svih 60 minuta, kazala je golman podgoričkih rukometašica Marina Rajčić.

Budućnost i Bitighajm odigraće sjutra utakmicu posljednjeg, šestog kola C grupe lige šampiona.

Budućnost je prvi međusobni duel u Ludvigsburtgu dobila 30:23, a uoči posljednjeg kola ima skor od tri trijumfa i dva poraza.

Rajčić očekujem tešku utakmicu, navodeći da joj svaka naredna teže pada, psihički i fizički.

“Nadam se da ćemo pred našim navijačima, ispoljiti volju i agresivnost u odbrani tokom svih 60 minuta. Jedva čekam utakmicu, dugo nijesam igrala. Nemam više bol u leđima, nastaviću da radim i vjerujem da se ta povreda neće ponavljati”, kazala je Rajčić na konferenciji za novinare.

Ona je istakla Bitighajm ima dobre bekove koji šutiraju sa devet metara i krila, pogotovo desno.

“Igraju malo sporiji rukomet, ali ih ne smijemo potcijeniti. Dobili smo ih u gostima, ali to ne znači da će to lako ponoviti. Moramo se pripremiti maksimalno ozbiljno i zaustaviti ih od početka. Biće teško, ali vjerujem u pobjedu”, kazala je rajčić.

Desni bek Barbara Lazović kazala je da Budućnost spremno čeka narednog rivala i da želi da se pokaže u najboljem izdanju.

“Znamo gdje smo bile loše u Brestu, to moramo da ispravimo, ne samo u ovom, nego u svakom narednom meču Lige šampiona. Jednostavno, moramo da gradimo igru u svim segmentima i da rastemo kao tim. Na dobrom smo putu i očekujem da ćemo biti najbolje kada bude najpotrebnije”, kazala je Lazović.

Ona je istakla da želeo da pokažu sve najbolje sa čim raspolažu.

“Naša grupa je teška, što će pokazati glavna faza Lige šampiona. Možda neko ko u većoj mjeri ne prati rukomet ne vidi, ali tako je – sigurno. Bitighajm igra kvalitetan rukomet, visoke su na sredini io dobre u odbrani, ali najbitnije je kako ćemo mi odigrati jer sve zavisi od nas”, kazala je Lazović.

Utakmica u dvorani Morača počeće u 19 sati.

Najčitanije

Danas počinje isplata penzija

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Isplata februarskih penzija počeće danas, saopšteno je iz Fonda penzijskog i...