fbpx
NaslovnicaGlavna vijestNeophodno smirivanje aktuelne političke situacije

Neophodno smirivanje aktuelne političke situacije

Podgorica, (MINA) – Parlamentarna većina ima jedinstven stav o neophodnosti smirivanja aktuelne političke situacije, uz poštovanje Ustava i zakona Crne Gore, saopšteno je nakon sastanka koji je inicirao premijer Zdravko Krivokapić.

Kako je saopšteno iz Kabineta premijera, Krivokapić se sastao sa predstavnicima parlamentarne većine kako bi razgovarali o aktuelnim dešavanjima u zemlji.

„Na sastanku je konstatovano da imaju jedinstven stav o neophodnosti smirivanja aktuelne političke situacije uz poštovanje Ustava i zakona Crne Gore“, kaže se u zajedničkom saopštenju premijera i predstavnika parlamentarne većine.

Navodi se da je sa sastanka poslata jedinstvena poruka da niko nije jači od države i da odredbe pravnog sistema moraju važiti za sve bez izuzetka.

„Ko nije spreman da istraje na tom putu, nije ni dostojan povjerenja koje su nam dali građani 30. avgusta prošle godine“, ističe se u saopštenju.

Sastanku su, pored Krivokapić, prisustvovali Slaven Radunović iz Demokratskog fronta, Momo Koprivica iz Demokratske Crne Gore, Miloš Konatar iz Građanskog pokreta URA i Branko Radulović iz Pokreta za promjene.

Na sastanku su bili i Dragan Ivanović iz Socijalističke narodne partije, Maksim Vučinić iz Radničke partije, Goran Danilović iz Ujedinjene Crne Gore i Srđan Pavićević iz CIVIS-a.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Mandić i Knežević na vojnoj vježbi u Srbiji

Podgorica, (MINA) - Predsjednik Skupštine Andrija Mandić i šef Demokratske narodne partije (DNP) Milan...