15.8 C
Podgorica
April 5, 2020.
Naslovnica Crna Gora Oprezna vožnja zbog pojačanog i olujnog vjetra

Oprezna vožnja zbog pojačanog i olujnog vjetra


Podgorica, (MINA) – U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas se saobraća po suvim putevima, uz pojačan, ponegdje i olujni vjetar, dok na sjeveru ima slabijih padavina i mećave.

Iz Auto moto saveza su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela-Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Ulcinj – Krute saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 17 sati.

Zbog izmiještanja cjevovoda na magistralnom putu M-2, dionica Petrovac – Bar, u mjestu Žukotrlica promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz obavezno postavljanje semaforske signalizacije od osam do 17 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na dinoci Virpazar – obilaznica Golubovci magistralnog puta M-2, saobraćaj je preusmjeren na jednosmjerni zbog geotehničkih istraživanja.
(kraj) isf

Najčitanije

Veliko interesovanje za kredite za likvidnost

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Investiciono-razvojnom fondu (IRF) je za sedmicu stiglo 430 zahtjeva za kreditnu...