fbpx
NaslovnicaCrna GoraOdluka Glavnog odbora vođena interesima građana

Odluka Glavnog odbora vođena interesima građana

Podgorica, (MINA) – Glavni odbor (GO) Socijalističke narodne partije (SNP) je odluku da počne pregovore o ulasku o manjinsku vladu donio vođen interesima građana i potrebom da se što prije odblokira evropski put države i pristupi rješavanju nagomilanih problema, kazali su iz te stranke.

Demokrate su ranije saopštile da je odluka rukovodstva SNP-a da bude dio manjinske vlade, uprkos protivljenju mnogobrojnog članstva u skoro svim opštinama, rezultat pogubnog i izdajničkog plana.

Iz SNP-a su u reagovanju naveli da na sve optužbe imaju jednostavan odgovor – da im je na prvom mjestu odgovornost prema građanima i biračima.

“Suočeni sa fijaskom na protestima zbog propale politike koju vode, Demokrate imaju izgleda jedini cilj da, brutalnim izmišljotinama na račun SNP-a, pokušaju da se ozbiljnije vrate na političku scenu Crne Gore”, kaže se u reagovanju.

Iz SNP-a su rekli da Demokrate svaki put izmišljaju na isti ili sličan način, nazivajući izdajnicima rukovodstvo SNP-a.

“Ipak, zaborav kod našeg časnog i istrajnog članstva ne postoji, tako da su nam još svježa sjećanja na izdajničke pohode iz SNP-a vrhuške Demokrata, koju su, i tada, zarad sitnih privilegija i fotelja prodali sebe i svoj obraz”, naveli su iz SNP-a.

Iz SNP-a poručili su Demokratama da je to njihov problem, i “da taj krst izdajnika i prevaranata sami nose, jer su ga pošteno zaradili”.

“I uvijek ćemo ih podsjećati da je njihov lider slavodobitno izjavljivao kako nije bitno ni kojim jezikom govore, niti u koju crkvu idu, želeći da na taj način kaže da je jedina njihova vjera – vjera u fotelju, zaboravljajući da jednog dana stižu na naplatu sve vrste demagogije, izmišljotina i prevara”, kaže se u reagovanju.

Iz SNP-a su rekli da vjeruju da je Demokratama konačno jasno da uskostranačka politika porodičnih zapošljavanja na visokim pozicijama može biti samo njihova trenutna, prolazna privilegija, i da je za vođenje ozbiljne politike potrebna mudrost, iskustvo i istrajnost.

SNP će, kako su poručili, učiniti sve da sadašnjost i budućnost Crne Gore bude bolja.

Oni su kazali da će učiniti sve da Crna Gora postane članica Evropske unije, država socijalne pravde, stabilna i očišćena od korupcije i kriminala.

“Nama je potrebna evropska i reformska država, i naša partija će, svidjelo se to nekima ili ne, istrajati na tom časnom putu, putu pomirenja i boljeg života svojih građana”, poručuje se u reagovanju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije