fbpx
NaslovnicaCrna GoraJavni poziv za rad u omladinskim servisima

Javni poziv za rad u omladinskim servisima

Podgorica, (MINA) – Ministarstvo sporta i mladih raspisalo je javni poziv za angažovanje osoba za obavljanje administrativno-tehničkih poslova, potrebnih za funkcionisanje omladinskih servisa u Podgorici, Danilovgradu, Nikšiću, Mojkovcu, Petnjici, Plavu i Šavniku.

Kako je saopšteno iz Ministarstva, omladinski servisi predstavljaju mjesto gdje mladi, kroz direktnu komunikaciju na terenu, kako međusobnu, tako i u interakciji sa drugim subjektima, mogu da zauzmu zavidan udio u kreiranju politika za mlade.

Iz tog resora su pozvali sve zainteresovane da se odazovu na poziv i postanu dio kreativnog tima koji pokreće stvari, a u kojem će rad biti zanimljiv i donijeti im jedinstvena iskustva.

„Dođite sa otvorenim umom i pozitivnim stavom, a mi vas čekamo da ovo druženje pretvorimo u produktivan proizvod na koji ćemo svi biti ponosni“, poručili su iz Ministarstva.

Javni poziv dostupan je na sajtu Ministarstva, na linku http://www.ms.gov.me/vijesti/224812/Javni-poziv-za-angazovanje-lica-za-obavljanje-administrativno-tehnickih-poslova-potrebnih-za-redovno-funkcionisanje-omladinskog.html.

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...