fbpx
NaslovnicaCrna GoraI sjutra isključenja struje

I sjutra isključenja struje

Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje, zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Andrijevici će nova brojila dobiti Andrijevica 4, a na Žabljaku Medžo, T. Polje, Djoka, Borje i Šumanovac.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam do 13 sati, petominutna isključenja biti u Blok 30 u ulici 27. marta, zgrada Inpeka na Zabjelu, soliteri u ulici Radosava Burića, zgrada Pamučnog i naselje oko nje, kao i dio Kineske ambasade.

Od osam sati i 30 minuta do 14 sati, bez struje će ostati ulica Miloja Pavlovića do magistrale i dio kuća između magistrale i ulice Miloja Pavlovića, dio ulica Majevićke i Sitničke, a od osam sati i 30 minuta do 11 sati Vinopodrum i naselje oko njega.

U Danilovgradu, od devet do 16 sati, bez struje će biti dio naselja oko TS Zagorič, Rogami, Drezga, Cerovice, Zavala, Liša, Radeća, Markovići, Lopate,Vranjske Njive, Miletine Njive, Radevići, Velje Brdo, Vukovići i Gola strana.

Od osam do 10 sati, bez struje će ostati Šiškovići, Radijatori, Sloles, Oromet, Željeznička Stanica, Pilana, Pažići, Mermer i Lalevići, a od osam sati do 12 sati i 30 minuta Laško Rele, Dolovi Komanski i Mokanje.

U Nikšiću će, od devet do 16 sati, bez struje biti Banjani, Grahovo i Vilusi, a od deset sati i 30 minuta do 13 sati i 30 minuta Jerinići.

Od devet sati do 11 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Bukovik, a od devet do 14 sati Trepča i dio Ozrinićia-Prlo.

U Šavniku, od devet do 17 sati, bez struje će biti Dobra Sela, Dobra Sela 1, Previš, Previš 1, Previš 2, Godijelja, M-tel repetitor, Grabovica, tunel Ivica, Vrtoč Polje, Fabrika vode, Bukovica i Borovac.

U Bijelom Polju će, od devet do 15 sati, bez struje ostati Kisjela Voda, Kukulje, Sela, Sutivan, Njegnjevo, Gubavač, Dobrakovo, Kanje, Milovo, Dobrinje, Bistrica, Mojstir, Požeginja, Kneževići i Orahovica.

U Mojkovcu, od devet do 12 sati, bez struje biće Gojakovići.

U Kolašinu će, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Drijenak i Gornja Rovca.

U Pljevljima, od osam do 17 sati, bez struje će biti Zbljevo, Kalušići, Grevo, Rabitlje, Zabrđe, Zenica, Borovica, Šumani,Podrogatac, Ljuca, Pauče, Vrbica, Kruševo, Dragaši i Kakmuže.

U Beranama će, od devet o 11 saati, bez struje ostati dio Buca, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati Dolac.

U Andrijevici će, od osam i 30 do 14 sati i 30 minuta, bez struje biiti dio Bozica, u Rožajama Radetina, dok će u Plavu, u istom terminu, bez struje ostati Gornja Rzanica.

U Herceg Novom, od osam do 11 sati, bez struje će ostati Petlja, a od osam do 12 sati Sušćepan.

U Tivtu će, od osam do devet sati, bez struje biti Opatovo.

Najčitanije