fbpx
NaslovnicaCrna GoraDvije osobe uhapšene zbog nasilničkog ponašanja

Dvije osobe uhapšene zbog nasilničkog ponašanja

Podgorica, (MINA) – Barska policija uhapsila je dvije osobe osumnjičene za krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu I.S. (44) iz Bara, dok se za tri intenzivno traga, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz Uprave policije kazali su da je Dežurna služba Centra bezbjednosti Bar obaviještena u četvrtak oko 18 sati i 45 minuta da je došlo do narušavanja javnog reda i mira, odnosno da je više osoba fizički napalo I.S.

„Kriminalističkom obradom policijski službenici došli su do sumnje da je oštećenog I.S. napalo pet osoba nakon kraćeg verbalnog konflikta sa jednim od njih“, navodi se u saopštenju.

Sumnja se da su D.Š, N.U, M.P, A.M. i jedna nepoznata osoba upotrebom fizičke snage zadali više udaraca oštećenom u predjelu glave i tijela, nakon čega su se udaljili sa lica mjesta.

Policijski službenici uhapsili su N.U. i M.P, dok se za ostalim osumnjičenim osobama intenzivno traga.

„Policija je odmah izašla na lice mjesta i izvršila uviđaj. Oštećenom I.S. je ukazana medicinska pomoć“, dodaje se u saopštenju.

Iz policije su kazali da je o događaju obaviješten nadležni tužilac koji je naložio da se osumnjičene osobe uhapse i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da su počinila krivično djelo nasilničko ponašanje.

Najčitanije