fbpx
NaslovnicaCrna GoraCrna Gora pokazala da je zakon isti za sve

Crna Gora pokazala da je zakon isti za sve

Nikšić, (MINA) – Crna Gora je pokazala da joj je prevashodni cilj očuvanje zdravlja svakog građanina, da je zakon jednak za sve i da svako mora odgovarati za svoja djela, saopšteno je iz opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

Iz nikšićkog DPS-a su, u kontekstu aktuelnih dešavanja u tom gradu, pozdravili odluke državnih organa, „koje na isti način tretiraju svakog pojedinca koji se ogluši o izrečene mjere i zakone“.

„Crna Gora je, i ovog, kao i mnogo puta ranije, pokazala da joj je prevashodni cilj očuvanje zdravlja svakog našeg građanina te da je zakon jednak za sve i da svako mora u skladu sa propisima odgovarati za svoja djela. Pokazala je država da ne podliježe pritiscima, manipulacijama i beskrupuloznim montiranjima“, navodi se u saopštenju.

Iz opštinskog odbora su naveli da je junaštvo čuvati sebe od drugog, a čojstvo čuvati drugog od sebe.

„To je konstanta naše nacionalne svijesti kojom smo se vodili kod mnogih ličnih i državnih odluka, a koja je bila prisutna i u prethodnim danima kada se pokušavalo nasrtati na Crnu Goru“, kaže se u saopštenju.

Iz nikšićkog DPS-a su kazali da u svemu tome Nikšić ostaje mudar i dostojanstven.

„Većinski Nikšić pokazao je svoju lucidnost i širinu, dopuštajući svakom da iskaže svoje mišljenje, ma koliko bilo nerazumno i ma koliko mu se duboko protivili. I ovog puta su Nikšićani saslušali i ispratili iste one koji su svojim činjenjem mogli ugroziti zdravlje svakog našeg građanina“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je Nikšić s osmijehom kroz istoriju ispratio mnoge koji su željeli da naruše njegov mir, a to čini i danas.

„Čuvajući u sebi ponos i prkos, nastaviće Nikšićani da u miru i dostojanstveno odgovoraju svima onima koji im ne žele dobro i onima koji nijesu svjesni da su samo sredstvo manipulacije. Ostaće Nikšić – Nikšić, onaj mudri i razboriti, koji čuva dostignute vrijednosti, poštuje tuđe, a iznad svega voli svoje“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije