fbpx
NaslovnicaCrna GoraUhapšen zbog prijetnji službenicima ODT-a i policajcima

Uhapšen zbog prijetnji službenicima ODT-a i policajcima

Podgorica, (MINA) – Podgoričanin Č.V. uhapšen je zbog prijetnji policijskim i službenicima Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Podgorici, saopšteno je iz cetinjskog ODT-a.

Iz cetinjskog ODT-a su rekli da je Č.V. uhapšen po nalogu ODT-a u Podgorici, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na štetu tri osobe i ugrožavanje sigurnosti, na štetu dvije osobe.

»Nakon saslušanja osumnjičenog pred ODT-om na Cetinju, donijeto je rješenje o zadržavanju u trajanju do 72 sata«, kaže se u saopštenju.

Navodi se da se osnovano sumnja da je Č.V. po dolasku u službene prostorije ODT-a u Podgorici uputio više uvreda i ozbiljnih prijetnji da će napasti na život i tijelo službenika tog tužilaštva, kao i prisutnih policijskih službenika.

»Riječima da žali što nije ponio automatsku pušku da ih sve pobije, da je trebalo da dođe sa ratnim opasačem i automatskom puškom, da u tužilaštvo ne treba dolaziti bez naoružanja i da ovo treba sve raznijeti«, naveli su iz cetinjskog ODT-a u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Maslinijada planirana za 23. i 24. novembar

Bar, (MINA-BUSINESS) – Maslinijada – Stari Bar, najznačajnija poljoprivredno-turistička manifestacija, planirana je u okviru...