fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolitikaRaskrinkan pokušaj pripisivanja kupovine ličnih karata aktuelnoj vlasti

Raskrinkan pokušaj pripisivanja kupovine ličnih karata aktuelnoj vlasti

Podgorica, (MINA) – Nadležni organi su raskrinkali pokušaj koalicije koju predvodi predsjednik države Jakov Milatović i bivšeg režima, da kupovinu ličnih karata pripišu aktuelnoj vlasti, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Oni su zahvalili nadležnim državnim organima što su, kako su kazali, raskrinkali pokušaj podvale, kojom su koalicija koju predvodi Milatović i “bivši kriminalni režim htjeli pripisati kupovinu ličnih karata partijama na vlasti, umjesto onima koji su u tome godinama prepoznati”.

“Zamislite ironiju, jedan od lidera koalicije koju predvodi Milatović, kojeg smo svi srčano podržali za predsjednika, sada pokušava da spasi Demokratsku partiju socijalista (DPS), pripisujući nečasne radnje onima koji nikada nijesu ni pomislili da ih čine, što su i potvrdili nadležni državni organi”, kaže se u saopštenju Demokrata.

Oni su rekli da se iz saopštenja Uprave policije vidjelo da je predmetna trgovina ličnim kartama iz ranijeg perioda i da nema veze sa partijama koje su trenutno na vlasti.

“Sada je sasvim jasno zašto koalicija koju predvodi Milatović uporno izbjegava odgovoriti na jednostavno pitanje hoće li nakon izbora ući u bilo kakav aranžman s DPS-om?”, navele su Demokrate.

Oni su kazali da je sve jasno.

“Hrabri građani Podgorice su ovu igru prozreli na vrijeme i to će pokazati masovnim izlaskom na birališta i podrškom našoj koaliciji koja ubjedljivo vodi”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije