fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRadulović: Uskoro nastavak radova na dionici Vrulja - Mijakovići

Radulović: Uskoro nastavak radova na dionici Vrulja – Mijakovići

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Novi izvođač radova na 7,5 kilometara dugoj dionici puta Pljevlja – Bijelo Polje, od sela Mijakovića do Vrulje, biće izabran do kraja mjeseca, najavio je ministar saobraćaja i pomorstva, Filip Radulović.

On je kazao da će odmah zatim moći da se krene sa izgradnjom koja će trajati najduže deset mjeseci.

“Krajem mjeseca, odnosno 28. maja, ističe rok za izbor novog izvođača radova na dionici Vrulja-Mijakovići, sa rokom završetka od šest do deset mjeseci, tako da ćemo naredne godine imati u potpunosti izgrađen i rekonstruisan put i znatno bolju i kraću povezanost Pljevalja sa Bijelim Poljem, Mojkovcem i Beranama”, rekao je Radulović.

On je obišao je završene radove na sanaciji puta od Tomaševa do Pavinog Polja.

“Završena je rehabilitacija kolovoza na putnom pravcu Pavino Polje – Tomaševo u dužini od devet kilometara, ukupne vrijednosti 1,2 miliona EUR. Radovi su završeni prije ugovorenog roka i predstavljaju primjer dobre prakse”, kazao je Radulović.

Tu dionicu puta, sa Radulovićem je obišao direktor Uprave za saobraćaj, Radomir Vuksanović.

“Dužina ovog puta je nekih sedam kilometara i u značajnoj smo mjeri sanirali važnu regionalnu saobraćajnicu, koja će još više dobiti na značaju otvaranjem puta od Vrulje ka Mijakovićima i povezivanjem sa Pljevljima”, saopštio je Vuksanović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije