fbpx
NaslovnicaCrna GoraKrivokapić: Biću u svakom pokretu koji će doprinijeti razvoju Crne Gore

Krivokapić: Biću u svakom pokretu koji će doprinijeti razvoju Crne Gore

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić kazao je da će biti u svakom pokretu koji će doprinijeti razvoju Crne Gore.

On je to naveo nakon otvaranja žičare K7 u Kolašinu, odgovarajući na pitanje novinara da li vidi sebe u novom pokretu čije osnivanje su najavili ministri finansija i socijalnog staranja i ekonomskog razvoja, Milojko Spajić i Jakov Milatović.

“Vidim sebe u svakom pokretu koji će doprinijeti razvoju Crne Gore, da se, kao danas, premjestimo s mjesta na mjesto za najmanje vrijeme, da to bude dostupno svakom građaninu i da ostanemo na svojim ognjištima”, rekao je Krivokapić, prenosi portal RTCG.

On je kazao da neće biti poslanik u crnogorskom parlamentu, koji je, kako je naveo, postao nedostojna priča za građane.

Krivokapić je ocijenio da je politika raseljavanja građana Crne Gore sa ognjišta jedan od razloga siromaštva države.

Komentarišući rast izdvajanja za socijalna davanja u ovoj godini, koja je izborna, Krivokapić je pojasnio da se to desilo zbog nerealizacije brojnih zahtjeva od prošle godine, i da to nema nikakve veze sa izborima.

“Svako rješenje će moći da se vidi. Zar je loše građaninu dati ono što nema”, rekao je Krivokapić, navodeći da bi budućeg premijera trebalo pitati zašto nema priče o Pandora papirima.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije