fbpx
NaslovnicaCrna GoraVuković: Moguća nova inicijativa za smjenu Vlade

Vuković: Moguća nova inicijativa za smjenu Vlade

Podgorica, (MINA) – Potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković kazao je da bi opozicija mogla ponovo da pokrene inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi, na zasijedanju Skupštine koje je, kako je naveo, zakazano za 3. januar.

On je rekao da je DPS povukao inicijativu jer nije interes Crne Gore samo da aktuelna Vlada padne, nego da se to uradi na način koji će biti dobra osnova za izlazak iz krize i nastavak reformskih procesa i evropskog puta države.

Vuković je, u emisiji Aritmija Gradske radio televizije, kazao da su željeli da daju priliku da Demokratski front pokrene najavljenu inicijativu za skraćenje mandata Skupštini.

“Mi smo rekli okej, imate priliku, sakupite potpise, inicirajte ono što ste obećali i mi ćemo vam pomoći u tome”, rekao je Vuković.

On je kazao da je i DPS-u u interesu da “katastrofalna Vlada siđe sa političke scene Crne Gore”, prenosi Gradski portal.

“Ako se to ne desi, nama novo zasijedanje Skupštine nudi mogućnost 3. januara da pokrenemo inicijativu koju smo povukli sa dnevnog reda sjednice”, naveo je Vuković.

On je kazao da je u ovom momentu najvažnije da Vlada, koja, kako je ocijenio, uništava Crnu Goru i njene institucije i koja je u vrijednosnom smislu uvela u civilizacijski sunovrat, što prije završi mandat.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...