fbpx
NaslovnicaCrna GoraURA: Raste nervoza u PES-u

URA: Raste nervoza u PES-u

Podgorica, (MINA) – U Pokretu Evropa sad (PES) raste nervoza nakon što javnost svakodnevno razotkriva kome je dala vlast i povjerila državu, saopšteno je iz Građanskog pokreta (GP) URA.

Iz PES-a su ranije saopštili da pisanja portala Libertas, koja su bazirana na Skaj /Sky/ prepiskama, nedvosmisleno potvrđuju da su Dritan Abazović i GP URA duboko upleteni u šverc cigareta.

Iz GP URA su u reagovanju naveli da ih ne čude razna podmetanja.

“Kao što uvijek dajemo dobromamjerne savjete, iako to često ne zaslužuju kolege iz PES-a, ipak prijateljski savjetujemo da se o relacijama sa Aleksandrom Mrkićem raspitaju kod njihovog poslanika Miodraga Lakovića”, kaže se u reagovanju.

Iz URA-e su poručili PES-u da se “za relaciju sa Miodragom Davidovićem raspitaju kod Zdravka Krivokapića”.

“Dok će ih o švercu cigareta najbolje podučiti njihov Duško Golubović, inače najbolji drug Sretena Kankaraša, ujaka Milojka Spajića”, dodaje se u reagovanju GP URA.

Iz te partije su savjetovali PES-u da paze da im, kad u svemu ovome dobiju više informacija “ne zamjeri klan “Grand”, za koji ovih dana prilagođavaju sistemske zakone”.

Kako su naveli, prošlonedjeljni izvještaj Direkcije za carinski sistem i carinsku politiku Ministarstva finansija za 2023. godinu, organa Vlade, najbolje potvrđuje koliko PES manipuliše sa građanima.

Taj izvještaj, kako su kazali iz GP URA, potvrdio da je tokom prošle godine država od akciza na duvanske proizvode naplatila rekordnih 100 miliona EUR i da je, zaslugom Abazovića, skoro u potpunosti zaustavljen šverc u Crnoj Gori.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Sabaljenka pobjendica US Opena

Podgorica, (MINA) - Bjeloruska teniserka Arina Sabeljenka pobjednica je US opena. Ona je u Njujorku,...