fbpx
NaslovnicaCrna GoraUpravni dani u Budvi od 11. do 24. marta

Upravni dani u Budvi od 11. do 24. marta

Podgorica, (MINA) – Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) odredilo je period od 11. do 24. marta za upravne dane, u cilju pružanja usluga iz oblasti izdavanja ili produženja isprava osobama iz Ukrajine sa odobrenom privremenom zaštitom u Crnoj Gori, za područje opštine Budva.

Kako je saopšteno iz MUP-a, odluku o upravnim danima donio je resorni ministar Danilo Šaranović imajući u vidu veliki priliv osoba iz ratom zahvaćene Ukrajine.

Navodi se da će osobe iz Ukrajine, koji borave na teritoriji opštine Budva, moći da na jednom mjestu, u mobilnoj kancelariji Filijale za upravne poslove, državljanstvo i strance, u krugu Policijske stanice u Petrovcu, podnesu zahtjev za izdavanje ili produženje isprave.

„U želji da se izađe u susret potrebama ovih osoba, upravni dani u navedenom periodu biće prilika da se olakša pristup pravima, odnosno omoguće jednaka prava na pristup uslugama“, rekli su iz MUP-a.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

policija, Podgorica

UP: Tužilac upoznat sa incidentima na stadionu pod Goricom

Podgorica, (MINA) - Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica preduzimaju mjere u cilju utvrđivanja incidenata...