fbpx
NaslovnicaCrna GoraUhapsili jednu osobu zbog krijumčarenja ljudi

Uhapsili jednu osobu zbog krijumčarenja ljudi

Podgorica, (MINA) – Rožajska policija uhapsila je R.K. (32) iz tog grada, zbog sumnje da je počinio krivično odjelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Policijski službenici su zaustavili i kontrolisali vozilo marke VW Golf VI, kojim je upravljao R.K. i tom prilikom zatekli devet stranih državljana, četvoro odraslih i petoro djece.

„Osobe su privedene u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Rožaje radi daljeg postupanja“, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policijski službenici su došli do sumnje da su zatečeni strani državljani tražioci azila, koje je osumnjičeni R.K. preuzeo na Autobuskoj stanici Rožaje sa namjerom da ih, kako se sumnja, uz novčanu nadoknadu, zaobilaznim putem nelegalno prebaci na teritoriju Srbije.

„R.K. je uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije

Na Wall Streetu oprez

Njujork, (MINA-BUSINESS) - Na Wall Streetu su u srijedu berzanski indeksi ostali gotovo nepromijenjeni,...