fbpx
NaslovnicaCrna GoraUhapšen osumnjičeni za ubistvo S.Š. u Herceg Novom

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo S.Š. u Herceg Novom

Podgorica, (MINA) – Državljanin Bosne i Hercegovine D.Š (21), osumnjičen za teško ubistvo S.Š. u Herceg Novom, uhapšen je u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi, D.Š. se potraživao međunarodnom potjernicom podgoričkog Interpola, radi vođenja krivičnog postupka zbog osnovane sumnje da je zajedno sa N.I, na štetu S.Š. u Herceg Novom, 6. juna ove godine, počinio krivična djela teško ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

„Policijski službenici Republike Srpske su, shodno komunikaciji i saradnji Sektora kriminalističke policije Uprave policije Crne Gore i Uprave za organizirani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske na teritoriji Republike Srpske uhapsili D.Š. iz Istočne Ilidže“, kaže se u saopštenju.

Iz policije su kazali da je nadležni sud za D.Š. odredio ekstradicioni pritvor.

„Slijedi dalja komunikacija nadležnih organa Bosne i Hercegovine i Crne Gore radi izručenja te osobe našoj državi“, dodaje se u saopštenju.

Iz policije su podsjetili da su rasvijetlii teško ubistvo S.Š. u Herceg Novom u veoma kratkom roku, a za to krivično djelo osumnjičeni su D.Š. i N.I.

Najčitanije