fbpx
NaslovnicaCrna GoraŠaranović: Svako ko je mogao da spriječi tragediju u Bijelom Polju će...

Šaranović: Svako ko je mogao da spriječi tragediju u Bijelom Polju će odgovarati

Podgorica, (MINA) – Svako ko je mogao da spriječi tragični događaj u Bijelom Polju, a nije, moraće da odgovara, poručio je ministar unutrašnjih poslova, Danilo Šaranović.

Dvije osobe ubijene su u petak veče u bjelopoljskom selu Sokolac, a policija još traga za osumnjičenim za taj zločin.

Šaranović je u saopštenju za medije naveo da događaj u Bijelom Polju podsjeća na to koliko je važno povjerenje građana u rad policije i bezbjednosnog sektora.

“Građani su uvijek u pravu kada traže sigurnost, odgovornost i transparentnost. Vaš stav i vaša očekivanja moraju biti ispoštovani, jer država mora služiti vama, građanima Crne Gore”, rekao je Šaranović.

Takođe, kako je dodao, važno je da se odgovornost u ovom slučaju individualizuje i da se svi potencijalni propusti identifikuju.

“Svako ko je mogao da spriječi ovaj tragični događaj, a nije, moraće da odgovara. Svaka greška ili propust moraju biti jasno adresirani i procesuirani”, poručio je Šaranović.

On je apelovao na sve građane Bijelog Polja i okolnih mjesta da ostanu mirni, ali oprezni, i da pomognu policiji prijavom bilo kakvih informacija koje bi mogle doprinijeti hapšenju osumnjičenog.

Šaranović je naglasio da se zajedničkim snagama, povjerenjem i saradnjom može obezbijediti da se slični tragični događaji u budućnosti ne ponove.

“Još jednom ističem: građani su u pravu kada traže odgovornost i sigurnost. Naša dužnost je da to ispunimo”, zaključio je Šaranović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

radovi na mreži CEDIS

U srijedu višesatna isključenja struje zbog radova na mreži

Zbog planiranih radova na mreži, u srijedu 30. oktobra, bez napajanja električnom energijom će...