fbpx
NaslovnicaCrna GoraRadulović: Ne krijem ništa i ne molim stranke za glasove

Radulović: Ne krijem ništa i ne molim stranke za glasove

Podgorica, (MINA) – Kandidat za predsjednika Crne Gore Jovan Radulović kazao je da se uzda u građane i da ne sumnja koga će oni podržati na predsjedničkim izborima u nedjelju.

Radulović je, u izjavi o njegovim prioritetima i ciljevima, naveo da ne krije ništa od građana, da ne moli nikoga od stranaka za glasove, “ne sjeća se komunizma, ne pravi kuće, ne zadužuje nas”.

“Zato se dragi građani i građanke, 19. marta uzdam u vas. Ne sumnjam koga ćete zaokružiti, glas za mene je glas za svakog od vas. Glasajte mene, kako niko ne bi izgubio, protiv političkih elita”, poručio je Radulović.

On je kazao da Fakultet za sport i fizičko obrazovanje sticajem okolnosti nije završio.

Prema riječima Radulovića, diploma se može kupiti bilo gdje, “na pijaci, pumpi, nekoj akciji, i sa istom tom diplomom postati ni manje ni više nego ministar”.

“Da se otarasimo tih lažnih diploma za koje su krivi svi oni koji su svih ovih godina to dozvolili. Za to kritika gospodinu (Milu) Đukanoviću. Dosta ste dobrog učinili Vi i ljudi oko vas, samo neka ste zdravo”, naveo je Radulović.

Radulović je rekao da je Đukanović imao 15 godina da Crnu Goru uvede u Evropsku uniju (EU), što nije učnio, “pa neka krivac za sve to bude 30. avgust”.

“On (Đukanović) je kazao da će nas kroz naredni mandat uvesti u EU. Prvo morate mene da pobijedite na ovim predsjedničkim izborima kako biste ostvarili taj mandat”, naveo je Rdaulović.

Kako je rekao, ako Đukanović pobijedi na izborima, a ne uvede Crnu Goru u EU, u narednih pet godina treba imati obraza i povući se iz politike i sa svih pozicija, za sva vremena.

Radulović je naveo da bi volio da mu predsjednički kandidata Pokreta Evropa sad Jakov Milatović objasni nekoliko stvari “o zaduženju od 800 miliona”.

“Da objasni to malo, pošto izgleda misli da su svi to zaboravili”, dodao je Radulović.

On je kazao da je predsjednički kandidata Demokrata Aleksa Bečić pošten, jer je lideru URA-e i premijeru Dritanu Abazoviću sve zaboravio.

“On bi sve učinio za jedan odsto glasova, on bi se u Socijalističku narodnu partiju vratio sjutra samo da zna da će mu i oni prebaciti njihov jedan odsto”, rekao je Radulović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

EK: Izabrati predsjednika Vrhovnog suda

Podgorica, (MINA) – Izbor predsjednika Vrhovnog suda i napredak u izradi izmjena Zakona o...