fbpx
NaslovnicaCrna GoraPozvali da se ne protestuje ispred ambasada

Pozvali da se ne protestuje ispred ambasada

Podgorica, (MINA) – Za izražavanje političkog ili bilo kojeg drugog vida nezadovoljstva građanima nije mjesto ispred ambasada i stranih diplomatskih misija, poručili su iz Demokratske Crne Gore i apelovali na građane da protest izražavaju na mjestima gdje se ne ugrožava bilo čije pravo.

Iz Demokrata su istakli da su Evropska unija, Sjedinjene Američke Države, Ujedinjeno Kraljevstvo i drugi najveći partneri, prijatelji i saveznici Crne Gore, i da će tako će uvijek biti.

Iz te partije su kazali da Crna Gora ima sopstvene institucije u kojima se donose odluke i rješenja od važnosti za crnogorsko društvo.

“Za izražavanje političkog ili bilo kojeg drugog vida nezadovoljstva građanima Crne Gore nije mjesto ispred ambasada i stranih diplomatskih misija u našoj zemlji”, navodi se u saopštenju Demokrata.

Oni su ocijenili da svako ko ima ideju da protestuje ispred predstavništava stranih diplomatskih misija ne misli dobro Crnoj Gori, jer istovremeno vrijeđa crnogorske prijatelje i saveznike, ali i unižava sopstvenu državu.

“Shodno navedenom, molimo svakog građanina da svoj protest izražava na mjestima gdje ne ugrožava bilo čije pravo, uz puno poštovanje zakona naše zemlje, kao i da protest izražava na miran i dostojanstven način”, dodaje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije