fbpx
19.9 C
Podgorica
August 13, 2022.
NaslovnicaCrna GoraPotpisana kapitulacija, Vlada mora da padne

Potpisana kapitulacija, Vlada mora da padne

Podgorica, (MINA) – Aktuelna Vlada, poslije potpisivanja akta kapitulacije, mora da padne, poručile su Socijaldemokrate.

Iz te partije su kazali da je takozvani Temeljni ugovor potpisan skriveno, sramno, iza blind vrata i džipova, kako se potpisuje svaka kapitulacija i akt izdaje, sa lažnom informacijom premijera da danas nije potpisivanje.

“Zato izdajnička Vlada mora pasti. Makar sad, ako već do sad, iz nama nepoznatih razloga, nije”, kaže se u saopštenju.

Socijaldemokrate ističu da su odavno upozoravali na ovaj scenario, kao i činjenicu da je Vlada trebalo da ode mnogo ranije, prije nego joj se dala mogućnost za ovakav razvoj događaja.

“Sramna URA, sa lažnom informacijom premijera da Ugovor danas neće biti potpisan, sa lažima oko toga da će se odluka o Temeljnom donositi kvalifikovanom većinom na Vladi, sa lažima oko toga da će Ugovor razmotriti ekspertski tim, ne da nije zaslužila da njen predstavnik bude na čelu Vlade, nego je legitimisala otvorenu laž kao političko oruđe”, kaže se u reagovanju.

Socijaldemokrate navode da sad ostaje da se sanira šteta i da suverenistički blok najzad uradi ono što je trebalo – da se konsoliduje i omogući vraćanje na evropski kolosjek.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

U Nikšiću 15 poslodavaca ima više od 100 zaposlenih

Nikšić, (MINA-BUSINESS) - U Nikšiću, nekadašnjem industrijskom gigantu, sada postoji 15 poslodavaca koji imaju...