fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolitika destrukcije i otpora Crnoj Gori biće poražena

Politika destrukcije i otpora Crnoj Gori biće poražena

Podgorica, (MINA) – Politika destrukcije i otpora Crnoj Gori i njenom napretku biće poražena na predstojećim izborima, poručio je nosilac liste Demokratske partije socijalista (DPS) Duško Marković.

On je posjetio Bar u sklopu kampanje za predstojeće parlamentarne izbore.

Marković je ocijenio da DPS nema konkurenciju ni u Baru, ni u Crnoj Gori jer su predstavnici te partije svakog dana sa građanima “koji su tu da pitaju, podsjete na obećano i provjere naš rad”.

“Opozicione lidere, posebno ove koji danas predvode izborne koalicije, vidimo 15 dana u toku četiri godine, pa onda zadugo nigdje, osim na blagajni gdje se podiže nezarađena plata. I kako im vjerovati da će zastupati građane i raditi za njihovo bolje? Nikako, pa ni 30. avgusta”, kazao je Marković.

On je naglasio da DPS ima program razvoja i boljeg života i za njega odgovara građanima.

“Jedino što opozicija ima je program blaćenja DPS-a i njenih lidera i u finalu – udar na Crnu Goru i njen poredak. Upravog zbog toga će politika destrukcije i otpora Crnoj Gori i njenom napretku biti poražena na predstojećim izborima”, rekao je Marković.

On je kazao da je opozicija u prethodnom mandatu unijela sukobe i netrpeljivost, a u parlament uvela “arenu i ring” umjesto dijaloga.

“U kampanju za ove izbore oni kreću sa obilježjima druge države, a u agitaciju iz crkava i manastira. To ne pamti ni Crna Gora ni civilizovani svijet”, istakao je Marković.

Prema njegovim riječima, političari su danas skriveni iza crkvenih odora, a molitvenici zamijenjeni političkim i ideološkim manifestima.

“Činjenice i argumente bacili su pod noge, i umjesto njih na sto iznijeli podvale, medijsku hajku i lažnu propagandu. I ovoga puta – uzalud! Jer naši građani ne nasijedaju na medijske prljavštine”, kazao je Marković.

Najčitanije

policija

Za 24 sata 25 saobraćajnih nezgoda

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori u posljednja 24 sata dogodilo se 25 saobraćajnih...