fbpx
NaslovnicaCrna GoraPerić: Narednih dana odlučićemo kako nastavljamo djelovanje

Perić: Narednih dana odlučićemo kako nastavljamo djelovanje

Podgorica, (MINA) – Pokret Preokret će nastaviti sa radom, a u narednih sedam dana će odlučiti u kom formatu i na koji način, kazao je lider i nosilac izborne liste tog pokreta, Srđan Perić.

On je čestitao svim građanima koji su učestvovali u izbornoj utakmici, dodajući da posebnu zahvalnost duguju onima koji su smatrali da je ono što propagira Preokret vrjedno njihovog povjerenja.

Perić je, na konferenciji za novinare, rekao da su u kampanju uložili ono što znače vrijednosti i dugoročnu strategiju razvoja Crne Gore, ali da u ovom trenutku to nije bilo dovoljno.

„Preokret će nastaviti dalje sa radom. Narednih sedam dana razmotrićemo sve moguće aspekte ove situacije i za sedam dana će mediji biti informisani u kom formatu i na koji način će nastaviti svoje djelovanje“, naveo je Perić.

On je kazao da je uvjeren da je crnogorska politička scena sa Pokretom Preokret dobila novu političku vrijednost i drugačiji odnos prema politici.

„Uvjeren sam da je put ozdravljena političke scene negdje i naslonjen na vrijednosti koje promoviše Preokret“, dodao je Perić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije