fbpx
NaslovnicaCrna GoraOrganizovan prvi ciklus Programa razvoja menadžerskih vještina u zdravstvu

Organizovan prvi ciklus Programa razvoja menadžerskih vještina u zdravstvu

Podgorica, (MINA) – Konstantni napori menadžera u javnim zdravstvenim ustanovama moraju biti usmjereni na zdravlje pacijenata, dostupnost i blagovremenost zdravstvene zaštite i poštovanje zakonskih normi, kazao je ministar zdravlja Vojislav Šimun.

Iz Ministarstva zdravlja su saopštili da su organizovali prvi ciklus Programa razvoja menadžerskih vještina u zdravstvu, u cilju profesionalnog razvoja menadžmenta zdravstvenih ustanova i unapređenja kvaliteta zdravstvene zaštite u Crnoj Gori.

Kako su naveli iz tog Vladinog resora na Fejsbuku /Facebook/, Šimun je izrazio zadovoljstvo zbog apsolutne posvećenosti direktora koji su učestvovali na edukativnom skupu.

On je rekao da konstantni napori menadžera u javnim zdravstvenim ustanovama moraju biti usmjereni na dobrobiti koje podrazumijevaju zdravlje pacijenata, dostupnost i blagovremenost zdravstvene zaštite i poštovanje zakonskih normi.

„Ali i organizovanje službe koja njeguje zadovoljno osoblje, koje radi u podsticajnom okruženju i ima mogućnost profesionalnog napretka“, kazao je Šimun.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije