fbpx
NaslovnicaCrna GoraNikolić: Uskoro će se pokazati ko je iskreno posvećen državnim interesima

Nikolić: Uskoro će se pokazati ko je iskreno posvećen državnim interesima

Podgorica, (MINA) – Demokratska partija socijalista (DPS) odavno se zalaže za vanredne parlamentarne izbore kako bi država što prije izašla iz institucionalne krize, poručili su iz te stranke, dodajući da će predstojeće sedmice pokazati ko je iskreno posvećen državnim, a ko kalkuliše sitnim partijskim interesima.

Iz Pokreta Evropa sad ranije su saopštili da su Crnoj Gori potrebni vanredni parlamentarni izbori, kako bi se što prije odblokirao rad institucija, ubrzao evropski put i stvorili uslovi da se građanima dodatno povećaju zarade i penzije.

Portparol DPS-a Miloš Nikolić kazao je da se ta stranka odavno zalaže za vanredne parlamentarne izbore „kako bi što prije izašli iz institucionalne krize i blokade političkog sistema i formirali stabilnu, političku i evropsku Vladu“.

„Vjerujemo da će, u tom smislu, i sedmice pred nama pokazati ko je iskreno posvećen državnim, a ko kalkuliše sitnim partijskim interesima koji se odnose na procenat-dva više ili manje stranačkog rejtinga“, naveo je Nikolić na Tviteru /Twitter/.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije