fbpx
31.2 C
Podgorica
August 19, 2022.
NaslovnicaCrna GoraMarković: Spremamo novu političku ponudu

Marković: Spremamo novu političku ponudu

Podgorica, (MINA) – Demokratska partija socijalista (DPS) sposobna je da predvidi potrebe vremena i radi društvene stabilnosti i prosperiteta Crne Gore sprema novu političku ponudu koja će značiti veći stepen konsenzusa na političkoj sceni, poručio je zamjenik predsjednika stranke Duško Marković.

On je na sjednici proširenog opštinskog odbora u Rožajama kazao da DPS danas predstavlja ozbiljan državni i nacionalni pokret.

“Uspješno smo odoljeli brojnim izazovima, učvrstili državnu nezavisnost, i kao nikada prije pozicionirali se na međunarodnoj sceni. Imamo dinamičan ekonomski razvoj i posvećeni smo boljem životu građana”, naveo je Marković.

Prema njegovim riječima, DPS je sposobna da predvidi potrebe vremena.

“Zarad društvene stabilnosti i prosperiteta Crne Gore spremamo novu političku ponudu koja će značiti veći stepen konsenzusa na političkoj sceni”, kazao je Marković.

On je istakao značaj ulaganja i investicija koje snažno utiču na razvoj Sjevera i poboljšanja standarda života građana.

“Snažnim ulaganjima u sjeverni region radimo za bolji kvalitet života, nova radna mjesta i otvaranje perspektive za mlade ljude”, rekao je Marković.

On je kazao da su Rožaje primjer multanacionalnog sklada, građanske orijentacije i čvsto uporište državne politike Crne Gore.

Najčitanije

policija

Za 24 sata 15 saobraćajnih nezgoda

Podgorica, (MINA) - U Crnoj Gori u posljednja 24 sata, dogodilo se 15 saobraćajnih...