fbpx
NaslovnicaCrna GoraMandić: Terorizam prijetnja koja zaslužuje odlučan odgovor cijelog svijeta

Mandić: Terorizam prijetnja koja zaslužuje odlučan odgovor cijelog svijeta

Podgorica, (MINA) – Terorizam je moderna opasnost koja već više decenija prijeti čovječanstvu i ta prijetnja zaslužuje odlučan odgovor cijelog svijeta, kazao je predsjednik Skupštine Andrija Mandić.

Mandić je, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, uputio izraze saučešća, povodom terorističkog napada koji se dogodio sinoć u Moskvi, predsjedniku ruske Dume Vjačeslavu Volodinu i predsjednici Savjeta Federacije Valentini Matvijenko.

„Povodom svirepog terorističkog napada koji se sinoć desio u Moskvi, želim da vam, u svoje lično i ime Skupštine Crne Gore, uputim izraze najiskrenijeg saučešća“, naveo je Mandić.

Terorizam je, kako je rekao, moderna opasnost koja već više decenija prijeti čovječanstvu i ta prijetnja od cijelog svijeta zaslužuje odlučan odgovor.

„Učestvujemo u žalosti porodica preminulih u ovom zaista teškom trenutku. Neka je pokoj nevinim dušama nastradalih u toj nesreći, a povrijeđenima želim brzo ozdravljenje“, naveo je Mandić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

policija, Podgorica

UP: Tužilac upoznat sa incidentima na stadionu pod Goricom

Podgorica, (MINA) - Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica preduzimaju mjere u cilju utvrđivanja incidenata...