fbpx
NaslovnicaCrna GoraIvanović: SNP spreman za određene ustupke

Ivanović: SNP spreman za određene ustupke

Podgorica, (MINA) – Socijalistička narodna partija (SNP) spremna je za određene ustupke kad je u pitanju manjinska vlada, jer svaki dan nefunkcionisanja izvršne vlasti šteti građanima, poručio je potpredsjednik te stranke Dragan Ivanović.

On je za Radio Crne Gore podsjetio na izričit stav SNP-a da ne prihvataju da u manjinskoj vladi budu Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokratska partija (SDP) i Socijaldemokrate (SD).

Međutim, kako je naveo, posljednjih dana se pojavila opcija da bi u vladu trebalo da uđu SDP i SD.

“Ostavljena je mogućnost da se razgovara ovih dana o tome, da se, ako ne i jedna i druga, da barem jedna partija, posebno SDP, bude sastavni dio te vlade. Mi smo o toj mogućnosti dali svoje mišljenje. Ostajemo pri tome, s tim što smo otvoreni za razgovor i nalaženje nekih mogućnosti”, rekao je Ivanović.

On je, kako prenosi Portal RTCG, kazao da su, svjesni činjenice da je najveći gubitak za Crnu Goru da vlade ne bude i da ne radi punim kapacitetom, spremni za određene ustupke ako to zavisi od SNP-a.

“Sad niti imam dogovoreno u partiji, niti imam ovlašćenje da kažem koja je varijanta u igri. Nećemo tražiti mišljenje DPS-a po svaku cijenu. Spremni smo na neke ustupke. Koje? O tome nema definisanog stava partije. Brzo ćemo ga imati, jer smo svjesni činjenice da je svaki dan kašnjenja vlade šteta po građane”, poručio je Ivanović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije