fbpx
NaslovnicaCrna GoraRaspisali tender za nabavku sistema Oko sokolovo

Raspisali tender za nabavku sistema Oko sokolovo

Podgorica, (MINA) – Gradsko preduzeće Parking servis Podgorica raspisalo je tender za nabavku sistema automatske kontrole vozila na opštim parkiralištima – Oko sokolovo.

Iz Glavnog grada je saopšteno da je Parking servis završio adaptaciju garaže u Ulici Novaka Miloševa, čime je i taj objekat u strogom centru grada u potpunosti osavremenjen i nudi bolji kvalitet usluge korisnicima, saopšteno je iz Glavnog grada.

“Kao što je ranije najavljeno, na tragu procesa digitalizacije poslovanja Parking servisa i promocije ideje Podgorica smart city, Parking servis je raspisao tender za nabavku sistema automatske kontrole vozila na opštim parkiralištima – Oko sokolovo”, kaže se u saopštenju.

Taj projekat, kako su kazali, podrazumijeva nabavku električnog vozila, uspostavljanje informatičke platforme za unapređenje rada službe za kontrolu i naplatu parkiranja i održavanje softvera i  zakup web prostora.

Iz Glavnog grada su kazali da je osnovni cilj predmetne nabavke ubrzanje procesa rada, prvenstveno u segmentu naplate i terenskog djelovanja kontrole parkiranja uvođenjem novih tehnologija koje ubrzavaju evidenciju parkiranih vozila povećavaju efikasnost rada.

“Takođe nabavkom vozila na električni pogon zaokružuje se prethodno započeti proces podizanja energetske efikasnosti rada Parking servisa kroz instalaciju stanice za punjenje električnih vozila i skorijim postavljanjem solarnih panela za rad iste u garaži u Ulici arhitekte Milana Popovića”, navodi se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...