fbpx
NaslovnicaCrna GoraUhapšene dvije osobe zbog krivolova

Uhapšene dvije osobe zbog krivolova

Podgorica, (MINA) – Crnogorska policija uhapsila je M.B. (23) i L.R. (22), iz Berana, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nezakonit lov, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako je saopšteno, za V.D. (21) iz Berana, kojem se na se na teret stavlja krivično djelo nezakonit lov u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, se traga.

“Sumnja se da su osumnjičeni, 14. novembra u jutarnjim časovima na području Nacionalnog parka Biogradska gora, izvršili navedeno djelo na način što su upotrebom lovačke puške odstrijelili divljač – jelena”, kaže se u saopštenju.

Iz policije su naveli da je taj događaj policiji prijavio šef službe zaštite Nacionalnog parka Biogradska gora, nakon čega je policija obavila uviđaj i u blizini pronašla odstrijeljenu divljač, lovačku pušku marke „Zastava“ kalibra 12 milimetara i lovački prsluk.

Dodaje se da su pronađeni predmeti upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

Iz policije su naveli da će osumnjičeni uz krivičnu prijavu biti privedeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu radi daljeg postupanja.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije