fbpx
NaslovnicaCrna GoraUhapšen sedamnaestogodišnjak zbog napada na vršnjaka

Uhapšen sedamnaestogodišnjak zbog napada na vršnjaka

Podgorica, (MINA) – Budvanska policija uhapsila je sedamnaestogodišnjaka iz Srbije zbog sumnje da je, na plaži Mogren u Budvi, napao i teško povrijedio vršnjaka iz Nikšića, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da su radnici budvanske Hitne pomoći obavijestili policiju da su sedamnaestigidišnjaku iz Nikšića, koji se javio na ukazivanje ljekarske pomoći, konstatovali teške tjelesne povrede.

Kako se dodaje, policijski službenici su došli do saznanja da je on napadnut na plaži Mogren, a sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je, nakon uvida u spise predmeta, kvalifikovao krivično djelo teška tjelesna povreda.

„Nakon više sprovedenih mjera i radnji iz nadležnosti policije, dobijenih obavještenja od oštećenog, izvršenih terenskih provjera, uvida u više video nadzora, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su idenitifikovali lice za koje se sumnja da je oštećenom nanio povrede, a riječ je o maloljetniku starom 17 godina iz Srbije“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je on, po nalogu postupajućeg tužioca, uhapšen i biće u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Pobjeda Budućnost Volija u Laktašima

Podgorica, (MINA) - Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su večeras u Laktašima ekipu Igokee 76:71,...