fbpx
NaslovnicaCrna GoraDruštvoSAD donirale policiji vrijednu opremu

SAD donirale policiji vrijednu opremu

Podgorica, (MINA) – Sjedinjene Američke Države (SAD) donirale su Upravi policije opremu vrijednu oko četiri miliona dolara.

Direktor policije Zoran Brđanin danas je sa predstavnicima Američke ambasade potpisao Memorandum o razumijevanju između SAD-a i Uprave policije i dokument o donaciji opreme.

Iz Uprave policije su kazali da će donirana oprema omogućiti jedinicama u Sektoru policije posebne namjene da efikasnije nastave ispunjavanje važne misije – zaštite građana Crne Gore.

Brđanin je zahvalio Ambasadi SAD-a na vrijednoj donaciji, koja će, kako je rekao, umnogome poboljšati uslove rada Sektora policije posebne namjene.

„Ali i na dosadašnjoj podršci u jačanju ljudskih i materijalno – tehničkih kapaciteta Uprave policije, kao i saradnji u oblasti sprovođenja zakona“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da potpisivanje dokumenata predstavlja potvrdu partnerskih odnosa i spremnosti za kontinuirano unaprjeđenje saradnje u zajedničkom suočavanju sa svim bezbjednosnim izazovima.

“Obje strane iskazale su zadovoljstvo potpisanim dokumentima, uz uvjerenje da će se tradicionalno dobra saradnja nastaviti”, rekli su iz policije.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

uprava policije, berane, Sektor granične policije, Uprava carina, krijumčarenje robe, pucnjava

U saobraćajnoj nezgodi u Radovićima poginula jedna osoba

Podgorica, (MINA) – U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Radovići, na kružnom...