fbpx
NaslovnicaCrna GoraDruštvoProcesuirati odgovorne za lažne dojave o bombi

Procesuirati odgovorne za lažne dojave o bombi

Podgorica, (MINA) – Socijalistička narodna partija (SNP) je pozvala nadležne institucije da učine sve kako bi se pronašli i procesuirali oni koji su uzbunili javnost lažnim dojavama o bombama u pojedinim školama u Crnoj Gori.

Iz SNP-a su izrazili duboku zabrinutost zbog današnjih dešavanja, dodajući da je nevjerovatno i šokantno da se “na takav način prijeti djeci u Crnoj Gori i njihovim porodicama”.

“Djeca su nešto najsvetije i najvrednije što imamo i ne smijemo dozvoliti da se preko njihovih leđa prelamaju bilo kakvi događaji unutrašnjeg ili međunarodnog karaktera”, kazali su iz SNP-a.

Oni su poručili da stoje uz svako dijete Crne Gore, navodeći da su neprihvatljive i opasne bilo kakve situacije koje bi mogle izazvati paniku i strah crnogorskih građana za svoju djecu, pa makar se radilo i o neslanoj šali.

Oni su istakli da crnogorsko društvo mora pronaći snagu i način da odgovori na takve izazove i da zaštiti svoje najmlađe.

“Zato pozivamo sve nadležne organe da daju puni doprinos kako bismo izgradili sigurno društvo u kojem će ovakva dešavanja biti nezamisliva”, poručili su iz SNP-a.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

suncano, vremenska prognoza

U Crnoj Gori sjutra sunčano

Podgorica, (MINA) - U Crnoj Gori sjura će biti pretežno sunčano, a najviša temperatura...