fbpx
NaslovnicaCrna GoraPrijave protiv supružnika zbog nedozvoljenog držanja oružja

Prijave protiv supružnika zbog nedozvoljenog držanja oružja

Podgorica, (MINA) – Službenici policije su, na dvije lokacije u Podgorici, pronašli više komada oružja i municije i podnijeli krivičnu prijavu protiv I.R (52) i prekršajnu protiv njegove supruge J.R.

Iz Uprave policije su naveli da su njihovi službenici pretresli objekte koje koristi I.R, i u njegovoj kući pronašli pištolj Crvena Zastava M70, bez propratne dokumentacije, i 34 komada puščane municije.

“Prilikom pretresa stare porodične kuće koju takođe koristi I.R, pronađena je lovačka puška, koja je naslijeđena i nije prevedena na njegovo ime, i 12 komada municije za nju”, kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje, pronađena su i 22 komada pištoljske municije, 14 komada detonatorskih kapisli, lovački karabin koji je naslijedila J.R, koji nije preveden na njeno ime, kao i 14 komada municije za to oružje.

“Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, po nalogu nadležnog tužioca, krivična prijava je podnijeta protiv I.R, dok je protiv njegove supruge J.R. podnijeta prekršajna prijava”, rekli su iz policije.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije