fbpx
NaslovnicaCrna GoraOtvoren konkurs za podršku projektima

Otvoren konkurs za podršku projektima

Podgorica, (MINA) – Telenor fondacija raspisala je konkurs za podršku društveno odgovornim projektima, na koji se mogu prijaviti humanitarne i nevladine organizacije, institucije i fondacije registrovane u Crnoj Gori.

Kako su saopštili iz Telenora, ovogodišnja tema projekta je Zamisli sve.

Ta kompanija je pozvala zainteresovane organizacije da predlože inovativna i održiva rešenja, čiji je cilj prevazilaženje aktuelnih izazova u različitim oblastima.

Menadžerka Telenor fondacije Nataša Đurđić, rekla je da ta kompanija želi da podrži organizacije koje imaju ideju i jasan plan za unapređenje neke od oblasti kojima su, kao društveno odgovorna kompanija, snažno posvećeni.

»Veću šansu da dobiju podršku imaće projekti fokusirani na polja djelovanja Telenor fondacije, a to su obrazovanje, socijalna inkluzija društveno ugroženih grupa, kultura i umjetnost i zaštita životne sredine«, pojasnila je Đurđić.

Ona je dodala da se, uz finansijsku podršku, sa pobjednicima konkursa gradi partnerski odnos i obezbjeđuju resursi za realizaciju projekata.

O projektima čiju će realizaciju Telenor finansijski i logistički podržati odlučiće Upravni odbor Fondacije.

Iz Telenora su dodali da su informacije o neophodnim dokumentima i načinu prijave dostupne su na sajtu www.telenor.me, a prijave je potrebno poslati do desetog aprila na mejl adresu [email protected].

Kako se navodi, Telenor fondacija ove godine obilježava petogodišnjicu poslovanja, a do sada je uspješno realizovala 20 projekata u saradnji sa 30 nevladinih organizacija i institucija.
(kraj) sni/anm

Najčitanije