fbpx
19.9 C
Podgorica
September 28, 2022.
NaslovnicaCrna GoraDruštvoM portalu i njegovoj urednici upućeni prijeteći mejlovi

M portalu i njegovoj urednici upućeni prijeteći mejlovi


Podgorica, (MINA) – Na mejl adresu glavne i odgovorne urednice M portala Danice Nikolić u subotu je stiglo više mejlova prijeteće sadržine.

U prijetećim mejlovima se pominju novinari, građanski aktivisti, predstavnici nevladinog sektora, političari i firme, ali i iznose konkretne prijetnje smrću, piše M portal.

“Veoma smo svjesni težine i opasnosti bavljenja novinarstvom, kao i činjenice da uvijek postoje oni nezadovoljni našim radom, te da će uvijek biti onih koji će pokušavati da nam „objasne“ kako treba da radimo”, kazali su iz M portala.

Oni su dodali da je to sastavni dio novinarskog posla i života novinara.

“Kada predsjednik Vlade države u kojoj živite i radite uputi otvorenu poruku jednom od najozloglašenijih kriminalnih klanova u Evropi da su M portal, Pobjeda, Gradska televizija, portal CDM, portal Analitika i radio Antena M njihovi glavni neprijatelji i smetnja u realizaciji njihovih planova, a oni koji treba da zaštite novinare, prije svega kao građane Crne Gore, a potom i kao profesionalce, već danima ćute i prave se da se ništa ne događa, stvari neminovno počinju da se komplikuju”, rekli su iz M portala.

 

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije