fbpx
NaslovnicaCrna GoraDemokrate i URA sjutra pokazuju ko gospodari njihovim partijama

Demokrate i URA sjutra pokazuju ko gospodari njihovim partijama

Podgorica, (MINA) – Demokratska Crna Gora i Građanski pokret URA sjutra će pokazati da li predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević gospodari njihovim partijama, kazali su iz Kluba odbornika Evropski tim za Nikšić.

Oni su podsjetili da će se sjutra, na inicijativu koalicije Evropski tim za Nikšić, na vanrednoj sjednici Skupštine opštine raspravljati o predlogu za razrješenje Kovačevića.

Kako su naveli, postavlja se pitanje da li će Demokrate i URA, koji sebe predstavljaju kao realizatore evropske agende, bar jednom “stisnuti petlju” i djelima pokazati da su građanske i proevropske stranke.

“Ili će, kako je crnogorska javnost navikla, demonstrirati beskičmenjaštvo, pognute glave inicijativu skinuti sa dnevnog reda, uprazno se pravdajući po opštinskim hodnicima, vođeni samo jednim ciljem – da sačuvaju fotelje, kojima ih je Kovačević darivao vežući im ruke i jezike”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da će se sjutra “ili svjedočiti izdizanju iz mulja u koje su same sebe ove partije uvalile prihvatajući da ih u političkom smislu halapljivo “proždere” prosrpski orijentisan Demokratski front, koji se godinama bori protiv države Crne Gore i njenih najboljih interesa”.

“Ili ćemo prisustvovati još jednom survavanju niz litice crnogorske političke scene onih čije će maske ponovo pasti, a istorija ih pamtiti kao izdajnike svoje domovine o kojoj teatralno pričaju kad god bi trebalo ubrati koji jeftini politički poen”, dodaje se u saopštenju.

Iz Kluba odbornika Evropski tim za Nikšić su pitali Demokrate i Građanski pokret URA “kako se broji do subote”.

“Odbrojavate li hrabro do novog suočavanja sa građanima Nikšića remeteći miran san mlađanoj Vučićevoj kopiji, ili ste vi ti koji oka sklopiti ne možete od spoznaje da Kovačević gospodari vama, vašim partijama i gradom, koji svojim djelovanjem nesmetano pretvara u palanku”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije