fbpx
NaslovnicaCrna GoraBraća uhapšena zbog ubistva

Braća uhapšena zbog ubistva

Podgorica, (MINA) – Crnogorska policija uhapsila je braću M.B. (62) iz Podgorice i M.B. (52) iz Kolašina zbog ubistva R.B. (61).

Iz Uprave policije saopšteno je da je beživotno tijelo R.B. zatečeno u nedjelju oko šest sati i 50 minuta pored puta, u selu Redice – Opština Kolašin, što je prijavljeno Dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Kolašin.

„Uviđajem, kojim je rukovodio nadležni tužilac, je konstatovano da su na glavi preminulog vidljivi tragovi nasilja. Izuzeti su tragovi sa lica mjesta koji su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja“, kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje, tijelo R.B. je upućeno u Klinički centar radi obdukcije.

Iz policije su kazali da su službenici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin preduzeli operativne mjere i radnje koje su u kratkom roku dovele do toga da ubrzo budu identifikovane i uhapšene dvije osobe osumnjičene da su počinile to krivično djelo.

„Sumnja se da su braća M.B. i M.B, nakon kraće rasprave, lišili života R.B. udarcima tvrdim i tupim predmetom u predjelu glave“, precizira se u saopštenju.

Osumnjičeni će, dodaje se, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo ubistvo

Najčitanije